Főoldal
Üzlet
Falburkolatok és Tapéták
Falszobrászat
Padlóburkolatok
Textil, Karnis
Szőnyeg, Brinkus
Világítótestek
Lakberendezés, tanácsadás
Cerasus Bútortervezés
Kivitelezés
Újdonságok, akciók
Biosarok
Elérhetőségeink
 
 
a/ Falburkolati rendszerek:
Az angol könyvtárszobától a minimál-techno hangulatig! Falburkoló panelek széles szín és textúra választékban.
Exclusive megjelenés,
HDF alap, vízálló (vizes helységekbe is ajánlott!)
Teljes kiegészítő rendszer tartozékokkal (takaróprofilok, szegélylécek, rögzítéstechnika)

b/ BIO Parafa falburkoló lapok – fakivágás nélküli fa az otthonában!
Széles minta és színválasztékban, gyönyörű organikus mintáztokkal,
Antiallergén, természetes,
Lélegzik, de vízálló
Erősen kopásálló!

c/ Tapéták
Ma a tapéta már nem a 70-es évek lakótelepi elborzasztó betonburkoló anyaga! A tapéták ma reneszánszukat élik szerte a Földgolyón. Lélegeznek, eltakarják a mikrorepedéseket, festhetőek, vagy akár festéssel szinte létrehozhatatlan mintákat mutatnak, biztos a színazonosságuk (nem úgy mint a festékkeverésnél) és TERMÉSZETES ALAPANYAGÚAK is léteznek szép számmal!

Nálunk Európa szinte teljes választékát megrendelheti (több mint 8000 fajta!), vagy több százas raktári készletünkből azonnal elviheti!

 • Lélegző tapéta: a VLIES (flíz). BIO A közhiedelemmel ellentétben ezek a tapéták jobban lélegeznek mint a legtöbb festett falfelület, ugyanakkor rugalmasságának köszönhetően elfedi az új épületek tipikus mikro repedéseit! Gyönyörű minták és színek jellemzik. Az egyik leginkább ajánlott tapéta csoportunk!
 • BIO. Az abszulút természetes: Fű és himalájai hócsalán tapéták. Erős szálú színes füvekből vagy himalájai hócsalánból font káprázatos, exotikus, egészséges és 100%-ig természetes különleges tapéták!
 • Üvegszálas tapéta: az üvegszálnak köszönhetően nagyobb repedéseket is összefog. Számos textsúrával létezik, általában fehér alapszínben és festhető! Mennyezetre és falra is ajánljuk.
 • Lábazati tapéták: A nagy igénybevételű folyosók, közlekedő falfelületek ideális lábazati burkolata. Számtalan színben és mintában kapható, kiemelten strapabíró, felrakása „tiszta” (nem jár helyi asztalosmunkával, a lakást hónapokig makacsan uraló fűrészporral)
  BIO változata a számtalan szinű és formájú BAMBUSZ lábazati tapéta! Nagyon ellenálló, kopásálló, természetes , egészséges, gyönyörű. Sokrétű: zen minimáltól az exotikus mediterránig talál odaillőt! A növényt pedig nem vágják ki betakarításkor, csak a szárakat aratják le, minden évben újra hajt. Abszolút környezetbarát!
 • Kenhető TEXTILTAPÉTA (melegvakolatok). BIO természetes gyapot alapú pamutszál! Folyékony állapotban könnyen, gyorsan felkenhető. Antiallergén mert portaszító (poratkák nem tudnak megtelepedni), teljesen természetes és környezetbarát, igen hosszú élettartam (leoldva mosógépben mosható, majd újra felvihető!!!), 64 féle színben, akár csillámporral (gyöngyház,ezüst,arany) is, eredeti-dekoratív felület, Bármikor átfesthető, kiváló HŐSZIGETELŐ, remek hangszigetelő, toldásmentesen rakható fel, szagokat nem szívja be, nincs hulladék, nincs nagy felfordulás kivitelezés után! Tekintse meg mintafalunkat és bátran szeressen bele ebbe az újdonságba!
 • Tapéta Téka :: képek

  Tapéta Téka :: képek

  Tapéta Téka :: képek

  Tapéta Téka :: képek